Скандално: Изловиха Галин да шмърка! (още подробности)

Този кадър с Галин ще бъде гледан от подрастващи
0

Галин шмърка кока в новия уеб сериал!

Супер скандални кадри се завъртяха в мрежата тези дни. На тях фолк идолът на младото поколение Галин прави нещо потресаващо. А именно шмърка кокаин, при това съвсем спокойно.

Галин
Този кадър с Галин ще бъде гледан от подрастващи

Кокаинът присъства в най-новия уеб сериал “Viral”. 15-минутните серии се излъчват по “Vbox7” – платформата за видео обмен, която е под шапката на NOVA.

И в която очевидно смятат за естествено един от идолите на подрастващите, чалгаджията Галин, да чертае бели линии, пише ПИК.

Скандалната сцена, която възмути майки в интернет-форумите, се разиграва в началото на трета серия.

Певецът, който изпълнява ролята на Захари Велински – собственик на луксозно имение, в което живеят влогъри и инфлуенсъри, симулира смъркане на кокаин и дали е само симулация, кой знае.

Сериалът бе рекламиран в публикации на NOVA със звездния си каст: в него участват български любимци – инфлуенсъри, риалити звезди и изпълнители от различни музикални жанрове.

С други думи – все млади хора с огромна фен армия и влияние. А фен армията обича да подражава на идолите си…

Трилърът цели да хвърли поглед зад кулисите на най-известните звезди в социалните мрежи, техните скрити пороци и тайни.

Че голяма част от звездите у нас са подвластни на пороците отдавна е публична тайна, но акцентирането върху тях и то в сериали, в чиято зрителска аудитория преобладават тийнейджърите, най-малкото носи риск от подтикване към подражание.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.