Горещо: Бюстът на бременната Златка Райкова ще се пръсне! (виж тук)

Гласувайте за статията

Бюстът на бременната Златка Райкова нарасна до главозамайващи размери!

Ако има нещо, което Благой Георгиев владее в съвършенство, освен да прави деца, то е да избира най-хубавите жени за техни майки. Златка Райкова е поредното му точно попадение в тази област.

Златка Райкова

Бюстът на Златка Райкова нарасна неколкократно

И това се доказва от начина, по който качва килограми по време на бременността. Моделката е сбъдната мечта за футболиста – пълнее само на гърди.

Балконът на Златка е набъбнал двойно, откакто е бременна, забелязват наблюдателни фенове на бившата блондинка. В момента тя е в петия месец на своята бременност и, както се вижда от снимки, които наскоро публикува, гърдите й са далеч по-големи от корема, в който расте бебето.

„Обиколката й вече гони 130 сантиметра”, издадоха пред вестник Уикенд представители на модния бранш, запознати с мерките на бъдещата майка.

По тяхна информация, благодарение на огромните си силиконови импланти, тя е радвала мъжа си с цели 105 сантиметра обиколка още преди да забременее. Заради хормоните обаче в момента размерът на чашките й бил скочил с цели два размера. И не се знаело какви размери ще достигне, докато роди.

„Златка вече няма сутиени – нито един не й става, а и по магазините не може да намери размер, какъвто й е нужен!”, коментират познати на бъдещата майка.

Това обаче не било кой знае какъв проблем за нея, тъй като и без това от години честичко пропускала тази част от дамското бельо. Смятала, че няма нужда от нея, тъй като силиконът вършел същата работа.

И докато гърдите на бившето момиче от корицата на Плейбой бухват като великденски козунаци, останалата част от фигурата на й остава слаба и стройна като млада фиданка. Дори бременното й коремче изглежда твърде деликатно като за жена в петия месец.

„Злати много внимава с храната, въпреки че е бременна. Не яде почти никакво сладко, не близва тесто и само от време на време си позволява ориз и картофи”, твърдят близки на бъдещата майка.

Според тях, тя не смеела да се отпусне на масата. Защото я било страх, че Благо бързо ще й намери заместница, ако си позволи да качва килограми.

Както е известно от неговата лична история, футболистът няма скрупули да изневерява. И дори да изоставя жените си, дори когато са бременни с негови деца.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар