Ти да видиш: Мира Добрева отсвири президента Румен Радев! (още подробности)

Ти да видиш: Мира Добрева отсвири президента Румен Радев! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мира Добрева отсвири президента Румен Радев!

Лицето на БНТ Мира Добрева отряза президента Румен Радев за официален прием. Оказа се, че причината не е лична – тя не е обидена на Радев, нито пък обществено-политическа.

Мира Добрева

Водещата Мира Добрева отряза президента Румен Радев

Просто съпругата на Жоро Торнев рядко си проверява личната поща и заради това не видяла навреме поканата от държавния глава. Тя била за традиционния прием, който президентът дава на 24 май в Националния исторически музей.

Водещата попаднала на поканата едва на 19 юни. Това си призна самата тя в клипче, което пусна в своя профил в „Инстаграм”.

„Е, за 24 май! Аз получавам това юни месец! Господин президент, излязох в лятна ваканция”, обърна се Мира към Румен Радев, пише вестник „Уикенд“.

Това обаче не е единствената официална покана, която тя вижда твърде късно. Оказа се, че са я канили и на изложба, която обаче продължавала едва до 28 май, така че вече няма шанс да я види.

Община Казанлък пък я поканила на събитие на 31 май – вероятно нещо, свързано с розобера. Но и за това било вече късно. „Ще си проверявам пощата редовно”, обещава Мира Добрева. Която обикновено е страшно стриктна в работата си и винаги е била за пример сред колегите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар