Мариела Нордел: 6 деца като Мими можеха да бъдат спасени ако не беше прайда!

Гласувайте за статията

Мариела Нордел скочи в мрежата с разкрития колко струва прайда!

Мариела Нордел е потресена от кончината на малката Мими, която не можа да бъде спасена, поради липса на пари и подкрепа от държавата. Вместо това същата тази държава хвърли близо 100 бона за прайда в столицата. Ето как изригна Нордел:

Мариела Нордел

Мариела Нордел е бясна от тази несправедливост

„Шест деца като Мими можеха да бъдат спасени!!! Моля, тези, които догодина пак ще “манифестират уникалността и различността” си да знаят, че това в нашата държава ще струва живота на шест дечица! Политиците, одобрили прайда, също!

За осигуряване на обществен ред и безопасност на движението по време на провеждането на София Прайд 2019 от държавния ресурс са изразходвани 91 455,10 лв.

Това включва и възнаграждението за положен извънреден труд и осигуровки върху него за служителите.

Това отчете вицепремиерът Красимир Каракачанов на въпрос от депутата от „Атака“ Десислав Чуколов по отношение разходваните обществени средства за провеждането на София Прайд 2019″, заяви Мариела Нордел. А постът й събра огромна подкрепа.

„Дааа, жалка история… А в същото време една точка от закона за закрила на детето гласи че дете в риск, е ”Дете което страда от увреждания, както и от трудно лечими заболявания констатирани от специалист” (§1.т.11. – точка г.) от определението за ”дете в риск.)

Страната ни се изопачи от всякъде, гейовете, лесбийките и всякаквите му полови извращения (нищо лично към никого), станаха по-важни от живота и здравето на българските деца! Ама разбира се, как няма да са приоритет за милите ни политици?

Та нали ще дадат малко пари (пари които биха могли да спасят детски живот). А в замяна ще получат голяяяямо парче от тортата на евросубсидийте!

Политик е отговорен за смъртта на дете. И вместо да бъде наказан както е по за кон, той си живее спокойно, върната му е книжката, че даже по последни новини, щял да съди бащата чието дете почина, по негова вина“, коментират под поста й потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар