Ваня Джаферович: Изсмях се на глас като прочетох това лайно…! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ваня Джаферович не се лови на интернет трикчета и измами!

Футболистът Ваня Джаферович с лекота би оставил гладни всички, занимаващи се с курсове, семинари, уебинари и прочие, подобно на Наталия Кобилкина. Ето на какво се е натъкнал Ваня в мрежата и побърза да отвори очите на заблудените:

Ваня Джаферович

Футболистът Ваня Джаферович не се лови лесно на трикчета и измами в мрежата

„Отивам си към фитнеса и си ровя в телефона, фейсбука по-скоро. Попадам на една от многобройните реклами и покани за какви ли не безумни събития. Текстът на обявата ми привлече вниманието.

Някакво такова беше: “Искате ли да се научите, как да приготвяте сочни и крехки стекове? Ако вашият отговор е да, ние сме правилното място! Цената на “курса” е само 90 лв!”

Гледайки към телефона, за малко да се спъна на тротоара на улица Цар Самуил, който е изкъртен от бая време. Преди няколко месеца, даже и лайно настъпих.

Изсмях се на глас, когато прочетох това лайно… ъъъ този текст. 90 лева да дадеш и да те научат как да обърнеш една пържола, два пъти, бате…

Абе, това да не са ти сарми или мусака, за да ги прежалиш тези пари и да има някаква логика. Всичко е сбъркано вече. Време е за кафенце… май“, изсмя се на поредните глупости в нета Ваня Джаферович.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар