Бомба: Мегз избухва с нов мащабен проект! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мегз обеща на зрителите нов и още по-голям проект!

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз отчете поредния успешен сезон на риалитито си Кралицата на Инстаграм. След като победителката бе коронована, Коко Шанел от Раковски благодари на всички. И разкри, че й предстои нов и още по-голям проект:

Мегз

Мегз обещава нещо грандиозно през есента

„И в най-смелите си прогнози не съм очаквала подобен сезон. Изключително благодарна съм на Нова Телевизия и продуцентите ни от 7 Talents, че повярваха, че заедно може да създадем нови градивни модели на поведение и примери за подражание.

Безкрайно благодарна съм и на 6-те ми прекрасни момичета, които имаха нечовешката смелост да бъдат до болка искрени и да преживеят пред зрителите ни сблъсъка с най-големите си страхове.

Те се превърнаха във вдъхновение, упора и пример за стотици млади момичета и момчета, които в момента се сблъскват със същите проблеми.

Неистово много благодаря на Вени, Ангелите, всички ментори и целия екип, който стои зад проекта, затова че отделиха толкова много време и вложиха толкова много енергия, старание и усилие само заради вярата в една кауза.

Най-много благодаря на вас нашите зрители, затова, че ви пука. Затова, че гледате, участвате, коментирате бурно, спорите, защитавате и заедно с нас градите идеята на този формат. Това означава толкова много.

Това показа на телевизията и нашите продуценти, че българският зрител търси съдържание и смисъл, а не само сеири.

Затова на есен се връщаме с нов още по-голям проект. Аз наистина вярвам, че така може да създадем различно бъдеще за хиляди подрастващи, а и не само!“, написа Мегз в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар