Калина Паскалева за родния си Пловдив: Селски, комплексиран град!

Гласувайте за статията

Калина Паскалева се отрича от родния си град!

Журналистката и писателка Калина Паскалева разгневи мнозина потребители в мрежата с определенията за родния си град Пловдив. Тя нарече културната столица на Европа за 2019-та година „селски“ и „комплексиран“ град. А ето и коя беше причината:

Калина Паскалева

Калина Паскалева се изказа доста остро

„Казусът ми с паркирането в Пловдив продължава!!! Продавачките от Био маркет се обадили в Общинска полиция да ме глобят с 50 лв за неправилно паркиране на служебно място !!!

От дете имам приятел, който продава риби и го помолих да спра пред магазина му на “6-ти септември”, защото имах час за зъболекар в близка клиника. Не знаех кое е неговото място и помолих човек от улицата да ми спре колата отпред за да не ударя някоя друга.

Продавачките му бяха отпред и ме гледаха. Не ми направиха забележка, че съм объркала мястото, нито попитаха дали ще бъда техен клиент – видяха само софийска регистрация и лепенка на млад водач. Изчакаха да заключа колата и се обадиха в Общинска полиция да отиде полицай там и да ми напише фиш за 50лв.

В очите на продавачката от магазина аз явно съм софийската кифла, която си кара лъскав Мерцедес – нека сега да си плаща глобите. Всъщност аз дойдох в Пловдив да видя баба си и да отразя събитие свързано с Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

След като видях фиша и питах продавачките защо просто не ми казаха, че съм объркала – те казаха, че не са длъжни и не ги вълнувам, отидох до Общинска полиция. И полицаят на входа не само, че ми каза, че съм виновна, ами ако съм имала някакви възражения, да дойда в приемния ден на шефа им, който е във вторник.

Той е получил сигнал от Био маркет 15 минути след като съм паркирала. Това, че не живея в Пловдив и че нямам възможност да дойда във вторник отново, изобщо не го вълнува.

Както казва баба ми “Халал да са им тези 50 лв.!” Животът им няма да стане по-добър, макар женичките да продават в здравословен магазин, злобата и завистта ги изяжда.

И да, безкрайно съм щастлива, че не живея в този селски комплексиран град“, изригна Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар