Криско се стопи с диета заради подигравки

Гласувайте за статията
Изпълнителят Криско свали 10 кила, след като видял подигравки, че бил дебел

Хитовият рапър и продуцент Кристиан Талев-Криско шашна почитателите си с нова визия – пише в. „Уикенд“. От последните му снимки личи, че е свалил десетина килограма в сравнение с миналата година, когато изглеждаше много по-едър и имаше двойна гуша – отбелязва изданието.

„Тежах близо 80 кила, сега съм 68 и се чувствам чудесно“ – похвали се рапърът, който очаква първото си дете от приятелката си Цвети.
Криско признава, че от една година води здравословен начин на живот и спортува редовно. Той проявил завидна воля и зарязал висококалоричните манджи след няколко публикации в мрежата, осмиващи външния му вид и шкембето му. Тогава Талев решил да вземе строги мерки и започнал диета с минимален прием на въглехидрати. Отслабването му не станало изведнъж, а постепенно, но за сметка на това резултатите са впечатляващи.

„Не ям боклуци, рядко пия алкохол, спортувам, никога не съм бил в по-добра форма“ – радва се изпълнителят. Приятелката му Цвети била най-доволна от промяната му и го насърчавала да продължава в същия дух.
„Аз дебелея, а той отслабва“ – шегувала се бъдещата майка.

Новината, че Цвети е бременна, наскоро бе официално потвърдена от двамата бъдещи родители. Хубавицата е в шестия месец и окончателна е зарязала работата си като стюардеса – коментира изданието с най-голям тираж у нас.

Цвети наддава, Криско слабее

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар