Човек на Кубрат Пулев пипнал срамна болест от Джени Суши (Всичко за скандала)

Човек на Кубрат Пулев пипнал срамна болест от Джени Суши (Всичко за скандала)
1 (20%) 1 vote

Човек на Кобрата оправил Суши в тоалетната, тя му закачила венерическа болест

Скандалите около Кубрат Пулев не стихват. Скоро се разбра, че негов човек от екипа, с който бе в САЩ е бил заразен с венерически вирус. И то не от кого да е , а от скандалната Дженифър Равало. Която стана печално известна след като обвини Кобрата в сексуален тормоз.

Снимка: ХотАрена

Говор се, че въпросния мъж се забавлявал с репортерката в тоалетната на хотела. Бил интимен с силиконовата бомба. За съжаление секса се случил без предпазни средства и оглупелия мераклия се сдобил със срамна болест от луксозната жрица на любовта.

За половите си неволи аверът на Пулев разбрал след като се върнал от Америка. Мъжът, името на когото се пази в тайна получил обрив на интимните си места. А освен това имал затруднения и с уринирането. Завалията се уплашил много и тръгнал по доктори.

Лекарят, който го прегледал бързо установил венерическото заболяване. А след кратък разбор станало ясно, че вируса му бил лепнат от Джени Суши.

Юклията трябвало да пие две седмици антибиотик на хапчета за да се отърве от заразата. За негово щастие вирусът бил ликвидиран, но не толкова бързо. А той след като прекарал два месеца на пост и молитва се похвалил, че вече е чист и няма проблеми. Но сипел люти клетви и псувни по адрес на развратната американка, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар