Нещо страшно се случва с Мария Игнатова

Блондинката е на ръба на оцеляването
0

Блондинката е на ръба на оцеляването

От близкото обкръжение на Мария Игнатова издават, че с нея се случва нещо страшно.

За никого не е тайна, че откакто се разделиха с комика Димитър Рачков, положението й не е никак розово. Докато братята Халваджиян пазят златната си кокошка Димитър Рачков и го глезят всячески, то Мария Игнатова е на прага на оцеляването.

Мария Игнатова
Блондинката е на ръба на оцеляването

Докато Рачков се шири на почивки на Малдивите и в съседна Гърция, Мария Игнатова пести всеки лев и цепи стотинката на две. Запознати издават, че тя е свела харчовете си до минимум. И няма как да е иначе, предвид, че след раздялата й с Рачков, тя бе изхвърлена от обкръжението на маститите продуценти – братята Халваджиян и не се радва на благоразположението им.

Откакто „Господари на ефира“ отпаднаха от ефир, Мария Игнатова е в неплатен отпуск и няма нито лев доход. Тя очаква с нетърпение идването на месец септември, когато предаването ще се завърне отново, но този път в интернет вариант. Тогава Мария отново ще успее да се докачи до хранилката на братята арменци.

Заради незавидното си финансово положение напоследък Игнатова почти не излиза от дома на майка си. Тя се е лишила от всевъзможни екстри и категорично е забравила за дългите шопинг маратони за дрешки и аксесоари. Това лято за пръв път от доста години насам, блондинката няма да има възможността да отиде някъде на почивка, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.