Зейнеб Маджурова предизвика гнева на колегите си

Зейнеб Маджурова предизвика гнева на колегите си
5 (100%) 1 vote

В Нова тв назрява сериозен бунт

Истински бунт зрее в Нова тв, след като любимката на Гала – Зейнеб Маджурова, предизвика гнева на колегите си.

Останалите репортери в предаването „На кафе“, са възроптали срещу Зейнеб Маджурова за това, че тя работи най-малко, а в същото време взима доста тлъста сума като възнаграждение. Запознати посочват, че на Зейнеб едва ли й се събират и два месеца работа за година, и то разпокъсано.

Зейнеб Маджурова

В Нова тв назрява сериозен бунт

Това разбира се сериозно е подразнило екипа на будоарното предаване, в което Зейнеб Маджурова се изявява като репортерка от доста дълго време.
Тя успяла да се уреди с невероятни условия на труд – появява се в студиото, когато си пожелае, а в същото време получава възнаграждение, за което повечето от зрителите дори не могат да си мечтаят.

Мълвата носи, че всеки месец Зизу се разписвала срещу сумата от три хиляди лева.
Дори и без заплатата си от Нова тв, Зейнеб далеч не може да се оплаче от липса на финансови средства. Припомняме, че от години, тя има връзка с милионера Стоян Балевски. Той покрива всичките й нужди, а нейната заплата е само за джобни, ако Балевски не е на разположение в момента.

Останалите служители в предаването „На кафе“ сравняват ситуацията с тази на Джуджи. Припомняме, че блондинката изкара доста време като ко-водеща на Гала, при все, че беше повече от очевидно, че мястото й не е там, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар