Деси Банова зарязва Плевнелиев. Какво се случва?

Гласувайте за статията

Блондинката отчаяно драпа за ефир

Напоследък хората от близкото обкръжение на Деси Банова и Росен Плевнелиев все по-често си задават въпроса какво се случва помежду им.

Запознати издават, че близката синоптичка Деси Банова настоявала да се върне възможно най-бързо на работното си място. Припомняме, че към днешна дата тя е в майчинство и се грижи за общия им син с Росен Плевнелиев.

Деси Банова

Блондинката отчаяно драпа за ефир

Тя изпитвала сериозна носталгия към работното си място и крои планове в най-скоро време да изостави грижите по сина си и задълженията си като съпруга на Росен Плевнелиев и отново да се изявява в ефир.

Припомняме, че след като стана съпруга на Росен Плевнелиев, тя се уреди и с повишение. Очевидно е сметнала, че след като е съпруга на президента, не й приляга да чете прогнозата за времето от аутокюто. Поради тази причина тя получи собствена рубрика.

В „Историите на успеха“, тя интервюираше млади, интелигентни и креативни българи, които въпреки трудностите, са успели да пожънат невероятни успехи в родината си.
При все, че Деси Банова се закани, че след раждането на Йоан Плевнелиев няма да се върне скоро на работа, очевидно е на път да прекрачи заканата си.

Междувременно из коридорите на Нова тв се шегуват, че не е изключено Росен Плевнелиев да е свършил парите, след като жена му отчаяно драпа за ефир, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар