Няма да повярвате на какво е подложена Преслава Преглеждания: 3122

Фолк дивата недоумява защо й се случва всичко това
0
Оценете този post

Фолк дивата недоумява защо й се случва всичко това

Фолк дивата Преслава не е на себе си след всичко, което я сполетя напоследък.

Припомняме, че в последно време Преслава попада под всевъзможни удари от съдбата. От любимка на народа тя е на път да се превърне в една от най-омразните звезди.

Преслава
Фолк дивата недоумява защо й се случва всичко това

Самата Преслава няма никакво обяснение защо й се случва всичко това и кой толкова й има зъб, че от месец и половина насам, е подложена на всевъзможни изтезания.
Всичко започна от решението й да си оперира носа, който дълго време й създаваше комплекс за малоценност.

Тя изгаряше от нетърпение да се покаже пред феновете си с променената визия. очакванията й разбира се бяха, че ще се хареса на всички и ще я подкрепят в решението й. Уви обаче, се случи точно обратното. Срещу Преслава се изляха толкова обидни думи, че тя трудно ги понесе.

Тези дни тя получи поредния удар, който я довърши тотално. А кариерата й виси на косъм.
Преслава публикува фотос с изплезено езиче и уточни, че кадърът е за всички хейтъри. Очевидно обаче ги е подразнила твърде много, имайки предвид това, което последва.

Те хакнаха профила й в Инстаграм. Факт е, че певицата бе сред родните звезди с най-много последователи, които я изкачваха на пиедестал. Профилът й обаче е бил докладван от недоброжелатели. Очевидно са се организирали доста силна агитка, която е действала безкомпромисно по въпроса.

За да поправи до известна степен щетата, певицата си направи нов профил, който само за няколко часа събра хиляди последователи, но и той бе премахнат, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.