Лили Иванова наруши дългогодишна забрана

Гласувайте за статията

Певицата изненада всички присъстващи

Примата на българската поп музика Лили Иванова погази дългогодишна забрана. Тя направи нещо, което ще се помни дълго време от присъстващите. В същото време почитателите й направо изпаднаха в див възторг.

Запознати издават, че неотдавна Лили Иванова изпяла една от култовите си песни „Детелини“, чийто автор е Асен Гаргов. Припомняме, че тази песен не бе изпълнявана през последното десетилетие.

Лили Иванова

Певицата изненада всички присъстващи

Щастливците, имали възможността да чуят изпълнението й на живо, били гостите на една от любимите локации на певицата – столичен ресторант, на чиято сцена тя направи феноменален концерт на открито.

Освен „Детелини“, Лили Иванова изпълнила и други емблематични свои хитове от близкото минало като „Необяснимо“, „Щурче“, „Този свят е жена“ и други. Това, което направило впечатление на присъстващите е, че певицата не изпяла нито една от песните, които Тончо Русев написа за нея.

Заедно с Лили Иванова на сцената били и музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Орлин Цветанов, Веселин Веселинов-Еко, Росен Ватев и вокална група „Латида“.
Примата била в зашеметяваща форма, както обикновено. Тя смаяла всички звездни присъстващи не само с невероятния си глас, а и с елегантния й тоалет, решен в черно и златно.

Сред присъстващите била и Ива Софиянска-Божкова, която почти се разплакала от вълнение при появата на Лили Иванова на сцената, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар