Ивана от „Женени от пръв поглед“ избухна срещу…

Гласувайте за статията

Фолкаджийката даде отговор на горещия въпрос

По всичко личи, че напоследък нервите на Ивана от „Женени от пръв поглед“, са сериозно опънати.

Всеки на нейно място би изпаднал в такова състояние, след като покрай участието й в телевизионното риалити, медиите не спряха да пишат всевъзможни жълтини за нея.

Ивана

Фолкаджийката даде отговор на горещия въпрос

Ивана е единствената участничка от „Женени от пръв поглед“, която коментира живота си след края на шоуто, отбелязва Hotnews.bg.
Припомняме, че от последния епизод на риалитито стана ясно, че тя и Мерал остават заедно. Така двамата се превърнаха в единствената двойка, която запази връзката си. Останалите две двойки се разделиха със скандали и обиди.

Близки до Мерал обаче веднага разкриха, че двамата са се разделили. Въпреки това Ивана продължила да пуска техни общи снимки от предаването. Тя обаче услужливо подминаваше въпросите на почитателите й какво се случва с брака им.

Тези дни Ивана най-после внесе яснота по въпроса. Фолкаджийката разкрива, че ровенето в личния й живот наскърбява не само нея, а и бившата й половинка. Тя се зарече, че няма да обели и дума повече по темата, пише show.blitz.bg.

Очевидно „Женени от пръв поглед“ ще отпадне от телевизионната схема и едва ли ще има нов сезон, съдейки по неуспехите. Припомняме, че през първия си сезон „Женени от пръв поглед“ също не отбеляза кой знае какъв успех в подбора на двойките. Същото се случи и в този сезон като дори се наложи да вкарат резервна двойка, след като Василена и Никифор решиха да се разделят още в началото, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар