Ани Цолова го закъса много сериозно

Гласувайте за статията

Телевизионната звезда претърпя пълен провал

Запознати издават, че журналистката Ани Цолова, която бе изритана позорно от Нова тв, го е закъсала много сериозно.

Припомняме, че преди повече от половин година, Ани Цолова обяви, че ще става бизнес дама. Тя промотира гръмко началото на новото си начинание – лектор по публична реч.

Ани Цолова

Телевизионната звезда претърпя пълен провал

Телевизионната звезда дори основа фирма „Говори, за да те видят“ и си направи сайт с програмите за обучение.
Уебстраницата сочи, че Ани Цолова предлага лекции за комуникационни умения, кризисен пиар, презентационни умения и успешно телевизионно интервю, отбелязва „Галерия“.

Журналистката бе убедена, че бизнесът й ще отбележи небивал успех, тъй като въпросната ниша не е добре развита в страната ни. Освен това тя до голяма степен разчиташе и на факта, че е публична личност, много хора я познават и биха й гласували доверие. Да, ама не!

Към днешна дата Ани Цолова изпитва сериозни затруднения, тъй като интересът към дейността й почти клони към нула. Справка в търгвския регистър сочи, че за три месеца, тя е декларирала нетни доходи в размер на 3 хиляди лева.

Това означава, че печели по хиляда лева месечно, което е твърде малко за нея. Само за справка ще посочим, че сумата е десеткратно по-ниска от тази, която получаваше в Нова тв.
За бизнес провалът й говори и още един факт. Когато стартира дейността си, Ани Цолова обяви, че няма да работи сама, а с екип от рекламни специалисти и психолози. Тя дори ги беше поместила в сайта си.

Към днешна дата обаче на уебстраницата може да се намери само нейната визитка, а от колегите й няма и следа, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар