И Драго Симеонов се нахвърли на Преслава (Вижте как разсмя феновете си)

Гласувайте за статията

Драго Симеонов също коментира новия нос на Преслава

И Драго Симеонов не пропусна да коментира новия нос на Преслава. През последните дни новият обонятелен орган на поп фолк изпълнителката стана една от най-обсъжданите теми из интернет пространството.

Откакто се подложи на риноспластика Преслава не спира да търпи критики от своите фенове. Поп фолк изпълнителката е сравнявана от тях с Майкъл Джексън и с колежката си Галена. Много от почитателите на Преслава написаха в профилите й в социалните мрежи, че вече не могат да я разпознаят след операцията на носа и че така тя е изгубила своята харизма и се е превърнала в клонинг на колежките си. И Драго Симеонов също се присъедини към коментиращите новия нос на поп фолк изпълнителката.

Тв водещият, който е известен с чувството си за хумор, написа няколко изречения за новия нос на Преслава и успя да разсмее своите последователи. „Сменя си името от Петя на Преслава – ОК! Слага си силикон – ОК! Оперира си носа – О, неее, ужас… Което само още веднъж доказва, че чалгата не вижда по-далеч от носа си…“, разсмя последователите във Фейсбук за отрицателно време Драго Симеонов, пише lupa.bg.

Преди седмица Преслава оперира носа си в Турция и вече се подвизава с нова физиономия. Откакто поп фолк изпълнителката пусна снимки с „новата си придобивка“, не спират да се сипят критики срещу нея. Дълго време Преслава не отговаряше на тях, но очевидно не издържа и реши, че е време да се изправи срещу хейтърите. „Специална снимка за агитката „коментатори“. Нека и днес осмисля живота ви“, написа певицата към поредната снимка с новия й нос.

Освен с негативните коментари за обонятелния си орган, на Преслава от вчера й се налага да се бори и с хакери, които хакнаха профила й в социалната мрежа Инстаграм. Поп фолк изпълнителката си направи нов профил, който също беше хакнат.

Драго Симеонов захапа Преслава колаж: Фейсбук

Драго Симеонов захапа Преслава колаж: Фейсбук

Преслава прави всичко възможно, за да си върне стария профил в Инстаграм, но това едва ли ще стане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар