Владо Карамазов и Захари Бахаров станаха смъртни врагове! Как се стигна дотук?

Гласувайте за статията

Триото „Трите мечки“ отива в историята

Изненадващ обрат настъпи в отношенията между актьорите Захари Бахаров и Владо Карамазов.

За никого не е тайна, че до неотдавна двамата актьори бяха много добри приятели. Към днешна дата обаче Захари Бахаров и Владо Карамазов, са се превърнали в смъртни врагове.

В арт средите се носи мълвата, че най-успешното трио в театралните среди – Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров, вече окончателно е в историята.
Същото важи и за доброто приятелство между тримата актьори.

Владо Карамазов

Триото „Трите мечки“ отива в историята

В продължение на няколко години тримата бяха неразделни, отбелязва ХотАрена. Те даже си основаха собствена фирма и направиха няколко постановки, с които обикаляха из страната.
Триото стана известно под наименованието „Трите мечки“. Те жънеха небивал успех на театралната сцена, при все, че билетите за спектаклите им струваха малко повече от тези за щатните постановки.

Режисьорите не спираха да ги заливат с предложения за нови текстове, а критиците им вещаеха бляскаво бъдеще. Е, да, ама не, както се казва. Розовият театрален балон на Владо Карамазов и Захари Бахаров, се е спукал.

Запознати издават, че в основата на разпада на „Трите мечки“, стои тежък конфликт между Захари Бахаров и Владо Карамазов, отбелязва „Галерия“.
Според мълвата, двамата са се скарали за пари.

Бахаров започнал да гледа на постановките като средство за трупане на повече финикийски знаци, отколкото като на изкуство. Същевременно Карамазов смятал театъра като средство за духовно обогатяване, а не като начин за финансова печалба. Освен това самочувствието на Бахаров значително се повишило и той започнал да се държи надменно с Карамазов и Вергов.

В крайна сметка Владо Карамазов премахнал Захари Бахаров не само от постановките, а и от всичките си профили в социалната мрежа, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар