Ясновидката Николета Йорданова направи шокираща прогноза за България

Все повече хора страдат от направена магия, без дори да подозират
0

Все повече хора страдат от направена магия, без дори да подозират

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг нашумя след участието й в телевизионното риалити „Ясновидци“.

В един от животите на шоуто, тя отгатна живота и мъченията, които е преживяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка. Успя да се справи успешно и с редица други задачи.

Николета Йорданова
Все повече хора страдат от направена магия, без дори да подозират

Тези дни Николета Йорданова направи доста черна прогноза за България. Тя посочи, че вибрациите на планетите се променят и преминават към друго измерение. Именно това е и една от причините за зачестилите паник атаки сред хората в световен мащаб.
Тя отбелязва, че най-податливи на това състояние, са чувствителните хора.

Николета Йорданова предвижда, че в политически план основните фигури ще продължат да си правят мизерии. Много партии обаче ще се разцепят, предстоят предателства и мошеничества. Някои задкулисни игри ще излязат наяве.

В заключение Николета Йорданова посочва, че все повече хора в последно време страдат от магии, направени от недоброжелатели. От хиляди години има хора, които боравят с тъмни сили. Ясновидката твърди, че дори всяка лоша мисъл, която минава през главата ви, има действието на магия.

Обикновено направената магия се връща към създателя й, след като засегнатият човек успее да се прочисти от нея, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.