Сашо Кадиев прецака Даниел Петканов

Гласувайте за статията

Ще прибира доста по-голяма сума от колегата си

Водещият на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, прецака Лудия репортер – Даниел Петканов.

Запознати издават, че вече текат кастингите за водещ на новия сезон на „България търси талант“.
Бившият сътрудник в предаването на Милен Цветков и участник в различни риалити формати – Даниел Петканов, ще прибере хонорар в размер на около 10 хиляди лева като водещ, твърдят източници, близки до шоуто.

Сашо Кадиев

Ще прибира доста по-голяма сума от колегата си

Не е изключено разбира се Лудия репортер да взима доста повече като се има предвид какви тлъсти хонорари прибираха предшествениците му, пише LifeOnline.bg .
Даниел Петканов, ще води шоуто заедно със Сашо Кадиев. За разлика от него, Сашо Кадиев вече се е подписал срещу доста по-висока сума. Вероятно е взет под внимание фактът, че той има опит, тъй като веднъж вече е бил водещ на шоуто.

За справка, последната водеща на „България търси талант“ – Мария Силвестър, е прибирала по 15 бона от конкурса. До този момент като водещи на шоуто са се изявявали Мария Игнатова, Алекс Раева, Мария Силвестър и Сашо Кадиев.

Към момента текат кастингите за новия шести сезон. Очакванията са, че шоуто ще стартира от новия телевизионен сезон наесен.
Припомняме, че преди да подпише договора за водещ на шоуто в Би Ти Ви, Даниел Петканов се водеше безработен.

Основните доходи в семейството му, се осигуряват от неговата съпруга Александра Богданска-Петканова. Тя заработва доста солидна сума с дейността си в социалните мрежи, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сашо Кадиев прецака Даниел Петканов”

  1. Стойчо

    юни 25. 2019

    Нещастни клюкари….

Добавете коментар