Веселин Плачков разкри как са запазили химията между тях с Мариана

Веселин Плачков и Мариана Попова все още са заедно и планират своята сватба. Тръгнаха слухове, че двамата са сложили край на връзката си. Но те се оказаха неверни. Плачков даде специално интервю, в което разкри как се чувства с толкова много жени у дома. Веселин сподели и как с Мариана възпитават децата си. Веселин е изключително отдаден на своята половинка и на близките си и дори понякога забравя за себе си. "Още от дете съм така, като си обичам хората и си се грижа за тях. Така съм се грижил за брат ми, за сестра ми и за майка ми, а сега така се грижа за децата си, за Мариана и за приятелите ни. Майка ми също е много грижовен човек, ето сега толкова месеци ни помогна, когато Марианка се възстановяваше от раждането, като тя пое детето още когато беше на един месец. Такива сме си, на мен не ми е интересно да се грижа за себе си и вярвам, че грижата и отношението към другите хора е нещо важно", казва актьорът пред trud.bg.

Химия

Веселин разкрива и как двамата с Мариана са успели да запазят химията помежду си, която според певицата се засилва с времето. "В началото на една връзка е много лесно, когато двама човека нямат никакви натрупвания заедно, а само очаквания и живеят с представата си за другия човек. Тогава е лесно да се обичат много и да си нафантазират любовта, с времето обаче започват битовите сгоди и несгоди, натрупванията и напасванията на характерите и когато човек започва да го преживява това нещо - тогава разбира дали наистина обича, или не", споделя Плачков. "Аз съм имал сигурно сто хиляди и петдесет повода да си тръгна, също и Мариана е имала толкова, но самият факт, че дори отричайки се двамата един друг - когато се караме, дори вече до невъзможност на моменти да понасяш ситуацията, но въпреки всичко оставаме заедно и това още повече засилва любовта и чувствата ни. Ние и двамата сме доста крайни характери и когато е скандал, си е скандал, но когато си е обич, си е обич", казва още Веселин за връзката си с Мариана.

Възпитание

Актьорът споделя и на какво се опитва да научи дъщерите си и как се чувства сред толкова много жени вкъщи. "Каките ги учим на всякакви общочовешки идеали, на които робуваме и се опитваме да им бъдем пример, защото това наистина те прави по-добър човек. Сега разбрах защо децата те правят по-добър човек. Не само, че започваш да обичаш повече, но и ставаш по-отговорен. Не можеш да им кажеш например не пуши, а да пушиш пред тях. Не можеш да казваш не псувай, не се бий, а да го правиш пред тях!", разкрива Веселин. [caption id="attachment_594813" align="aligncenter" width="210"]Весели Плачков обича да се грижи за семейството си сн. Фейсбук Веселин Плачков обича да се грижи за семейството си сн. Фейсбук[/caption] "Ти им ставаш личен пример. А как се чувствам в женско царство - според мен, когато рекат жените в къщата те правят цар, а могат да те направят и роб. Но те поставят, където ти е мястото. Аз цар не се чувствам, нито роб, а отговорен баща и мъж", споделя още той. .