Сензационна новина за шоуто „Стани богат”

Гласувайте за статията

Играта слиза от ефира на БНТ, но…

Шоуто „Стани богат“ съобщи сензационна новина.

От там уточняват, че новите собственици на Нова тв – братя Домусчиеви, са упълномощили програмния директор на канала да проведе преговори с държателя на лиценза „Ендемол“ за възобновяването на „Стани богат“ в ефира на медията.

„Стани богат”

Играта слиза от ефира на БНТ, но…

Ако преговорите протекат нормално и се стигне до консенсус, това означава, че като лице на „Стани богат“ публиката ще гледа отново Ники Кънчев.
Екипът обаче нямал готовност да стартира новия телевизионен сезон с промяната, затова по всяка вероятност зрителите ще станат свидетели на това през декември. Не е изключено това да се случи дори през март догодина.

Междувременно стана ясно, че само година и половина след старта на „Стани богат“ в ефира на БНТ, забавната игра за многознайковци, вероятно ще прекрати излъчването.
При все, че шоуто има твърде висок рейтинг с водещ актьорът Михаил Билалов, то излизало твърде скъпо на държавната телевизия.

Заснемането на само един епизод, поглъщало около 22 хиляди лева. Това означава, че на месец, телевизията-майка била принудена да плаща на „Стани богат“ сумата от 484 хиляди лева.

Само за сравнение служители на БНТ посочват, че на тази стойност възлизат всички публицистични предавания, заедно с новините на медията.
Всеки месец, близо половин милион лева отивали в сметката на компанията „Олд Скул“ на Нико Тупарев, която държи правата на шоуто, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар