Мира Добрева направи шокиращи лични разкрития

Гласувайте за статията

Бракът им отново е в криза

След участието на Мира Добрева в риалити формата ВИП Брадър, за никого от широката общественост не остана в тайна, че отношенията й с Жоро Торнев се сриват.

От няколко години насам съвместният им живот се е превърнал в истински ад и за двамата. Най-лошото разбира се в цялата тази ситуация е фактът, че потърпевши са децата.

Мира Добрева

Мира Добрева

Мира Добрева многократно е признавала, че е изловила Торнев в изневяра. Разбира се никак не й е било лесно да преглътне тази унизителна ситуация.
Нейното отмъщение бе признанието, което направи в национален ефир, свързани с похожденията му.

От близкото им обкръжение издават, че след тази случка той е нямал очи да погледне детето си, нито пък да излезе навън. Но, както всяко друго нещо отшумява за три дни, така и това.
В крайна сметка Мира Добрева и Жоро Торнев заявиха, че са успели да намерят път един към друг.

Към днешна дата обаче двойката е изправена пред поредната криза. Ето какво разкрива Мира Добрева по темата:
„Сега сме в криза. Все още е само момент, който и двамата се опитваме да надмогнем. Смятам, че за това е необходимо време. Двамата имаме силно духовно привличане, което е непобедимо. То е отвъд парите, отвъд имането и даването. В случаи като при нас ти просто си убеден, че си намерил другата си половинка, твоя човек.

Ако оставим това настрана, въпросът е на физическо ниво как успяваш да продължаваш да правиш компромиси, да си също толкова интересен на другия човек, както е било преди време“, споделя тя пред „Уикенд“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар