Седмичен хороскоп за 22-28 юни – концентрация за Везните, нови начинания за Стрелците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Очертава се идната седмица да е особено динамична за вас и вероятно ще успеете да извършите доста промени, които планирате от известно време. Ще ви е трудно да се спрете на място и да се концентрирате върху една задача – все ще се появява нещо ново, което да привлече вниманието ви или да предизвика интереса ви. В работата ще блестите с оригиналните си идеи.

Скорпион
Седмицата ще бъде доста интересна за вас, особено ако наскоро сте се измъчвали от застоя в някаква житейска сфера или не сте намирали изход от ситуация, в която сте се натъквали на ограничения. Сега ще се открие възможност да разберете какви промени трябва да направите, как да се случат те, да поставите пред себе си нови цели.

Стрелец
Сега пред вас ще се открие възможност да насочите енергията си към напълно нови начинания. Някои от вас вече са стартирали този процес, но сега нищо не би могло да спре устрема ви, защото голяма част от пречките и неяснотите вече са в миналото. Да се надяваме, че сте приключили със старите си ангажименти.

Козирог
Вероятно през изминалите дни и седмици сте направили някои разкрития за себе си или за други хора, които са ви изненадали, разстроили или ядосали. Емоциите ще продължат да ви владеят и някои от вас ще се убедят за сетен път колко дълбоко може да ги засегнат чуждите думи. Ако пробвате да се изясните какво точно изпитвате и предприемате определени действия, ще установите, че се е открила възможност да продължите напред.

Водолей
Периодът ще бъде вълнуващ за вас, защото ще посетите интересни места и ще се срещнете с различни хора. Една част от вас ще пътуват или ще посетят някакво събитие, а други ще имат възможност тепърва да планират това. И в двата случая ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, а вълнението и позитивната нагласа ще ви накарат да забравите всекидневните грижи.

Риби
Пред вас ще се открие чудесна възможност да постигнете напредък по въпроси, свързани с професионалното ви развитие. Може да преодолеете пречки, които досега са ви спирали да се реализирате по-успешно, или да достигнете до решение да поемате в нова посока. Дори това да не се случи веднага, ще си изясните по кой път да тръгнете. Периодът е много подходящ за нови начинания.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар