Диляна Попова и Асен Блатечки с гореща новина

Гласувайте за статията

Вероятно е въпрос на време да съобщят благата вест

Горещата новина за Диляна Попова и Асен Блатечки обикаля все по-настоятелно арт средите през последните няколко дни.

За никого не е тайна, че Диляна Попова дава мило и драго в името на това да има още един наследник от Асен Блатечки. Факт е, че красавицата успя да го прелъсти за втори път. Двамата с актьора дори вече обмислят и общото си бъдеще.

Диляна Попова

Вероятно е въпрос на време да съобщят благата вест

След нестихващата страст, бурните емоции и общото им дете, съпроводени с тежки раздели и горчиво съжаление, Диляна Попова и Асен Блатечки най-после се събраха. Според запознати, този път е окончателно, отбелязва „Марица“.

Близки до романтичната двойка издават, че те са възобновили близките си отношения от около близо година. Двамата отново живеят под един покрив със сина си Борил и са щастливо и безгрижно семейство, което дори вече мисли за ново попълнение.

Попова никога не е крила, че мечтае да е многодетна майка. Тя е категорична, че иска поне още едно дете от Асен Блатечки. Актьорът на свой ред също е съгласен да сменя памперси, така че вероятно е въпрос на време красавицата да обяви, че е в очакване на втората си рожба, пише „Галерия“.

„Бих желала да стана майка още веднъж, най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата, дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст“, призна преди време Диляна.

Блатечки пък на свой ред стана баща за пръв път на около 30-годишна възраст. За него едно ново дете в живота му би било под номер три. По всичко личи, че и той обича децата и няма нищо против да стане баща отново, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар