Грандиозен гаф в „Черешката на тортата“

Гласувайте за статията

Зрителите скочиха срещу предаването

Кулинарното предаване „Черешката на тортата“ записа грандиозен гаф.

По време на един от епизодите на кулинарното шоу, сценаристите допуснаха огромна грешка. В крайна сметка те дори не се опитаха да я замажат, а оставиха зрителите в заблуда.

„Черешката на тортата“

Зрителите скочиха срещу предаването

Гафът в „Черешката на тортата“ бе регистриран в седмицата, в която участваха близначките Емануела и Доротея Толеви, диетологът Енджи Касабие, репортерът Георги Георгиев и интериорният дизайнер Алекс Ковачев.

Водещият на кулинарното предаване – шеф Иван Манчев и сценаристите на шоуто, се подиграха с последния, отнемайки му съвсем незаслужено една точка.

Припомняме, че интериорният дизайнер Алекс Ковачев покани звездните си гости в дома си и още от вратата успя да ги шашне със стил. Вечерята също бе на ниво, което му осигури най-високата оценка от останалите участници – десетки.

Единственият, който смъкна с една точка бе Георги Георгиев. Той се оправда с това, че в приготвянето на ястията, на Ковачев му е помагала половинката му Гери Малкоданска.
Дори и първолак може да сметне, че при четирима участници с три десетки и една деветка, резултатът е 39 точки.

Очевидно обаче шеф Манчев и сценаристите на „Черешката на тортата“ са получили амнезия на следващия ден по време на вечерята на Доротея.
Култовият кулинар сметна, че Алекс Ковачев има 38 точки.

Най-наблюдателните зрители разбира се веднага забелязаха грубия гаф в „Черешката на тортата“ и скочиха в социалните мрежи срещу предаването, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар