Седмичен хороскоп за 22-28 юни – оптимизъм за Овните, интересни преживявания за Близнаците

Седмичен хороскоп за 22-28 юни – оптимизъм за Овните, интересни преживявания за Близнаците
4 (80%) 2 votes
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен

Няма да ви липсва ентусиазъм, а оптимистичната нагласа ще ви помага да взимате най-добрите решения и да правите планове за бъдещето. Каквито и грижи да са ви налегнали, опитайте се да гледате на трудностите като на възможност – така ще се издигнете над проблемите и ще ви бъде по-лесно да преценявате как да постъпвате във всяка ситуация.

 

Телец

През идната седмица за вас ще се зароди идея, проект или ново партньорство. Периодът ще е много благоприятен, ако се занимавате с бизнес, защото вероятно ще си осигурите финансирането, към което отдавна се стремите. Може би ще обмисляте различни оферти. Ако с партньора ви имате несъгласие по финансов проблем, сега е моментът да го обсъдите.

 

Близнаци

Седмицата, която предстои, може наистина да ви остави без дъх заради интересни преживявания, срещи и разговори. Нека нищо не ви притеснява – ще бъдете в стихията си и ще се чувствате отлично. Благодарение на промените, които се извършват, край вас ще се създаде оживление и в никакъв случай няма да ви е скучно. Ще се запознаете с нови хора, ще общувате активно и като цяло контактите ще работят във ваша полза.

 

Рак

Постарайте се да не излагате мненията и вижданията си категорично, защото по този начин няма да успеете да се възползвате от позитивната енергия на периода, а и може да изпуснете някоя добра възможност да научите нещо ново или да осъществите ползотворен контакт. Бъдете отворени към информацията, която получавате, давайте шанс на хората и се вслушвайте в това, което ви казват.

 

Лъв

Седмицата за вас ще е интересна и вълнуваща, защото ще ви се отдаде възможност да разгърнете потенциала си и да се проявите по оригинален и нестандартен начин – това е нещо, което вие обичате и умеете, но невинаги съществуват подходящите условия да го направите. Мислите ви ще бъдат ориентирани към бъдещето – ще кроите планове и вероятно ще ви хрумват доста интересни идеи както по отношение на работата, така и на живота като цяло.

 

Дева

През идната седмица има шанс лека-полека да започнете да излизате от черупката, в която сами се бяхте затворили, и да поемете глътка свеж въздух. През изминалите дни бяхте потопени в собствения си емоционален свят и решавахте семейни дела, затова социалният ви живот и работата оставаха на заден план. Възможно е точно проблем в службата или във взаимоотношенията да ви е накарал да се затворите в себе си, да откриете какво не е наред и какво бихте искали да постигнете.

Хороскоп за другите 6 зодии може да прочетете ТУК.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар