Кой наследи Митьо Очите като бос на Слънчев бряг?

Гласувайте за статията

Тя лично следи за изпълнението на всяка задача

Запознати издават, че новият бос, който ще заеме мястото на Митьо Очите и ще дирижира случващото се по Слънчев бряг, е младо момиче.

Става въпрос за Станислава Желязкова – дъщерята на Митьо Очите, която ще е новият бос на мафията по морето. Според местните жители, случващото се е досущ като в италианския сериал „Гомор“.

Митьо Очите

Тя лично следи за изпълнението на всяка задача

Припомняме, че Станислава Желязкова, е първородната дъщеря на Митьо Очите. От кухнята на фамилията издават, че тя е била коронована лично от баща си да поеме престъпната му империя, отбелязва „Уикенд“.

Според медията, този факт е бил потвърден и от бургаската полиция. Техен представител признал, че разполага с оперативни данни, че именно първородната дъщеря на Митьо Очите коли и беси из Южното Черноморие.

Припомняме, че Димитър Желязков е в затвора от миналото лято, след като бе арестуван в Истанбул, заедно с ятака си Бенчо Бенчев и една от любовниците му.
Морският Ал Капоне прекара осем месеца в турския арест, преди да бъде екстрадиран за България тази пролет.

Оттогава Митьо Очите лежи под охрана в МВР болница, а съсед по легло му е не кой да е, а карнобатският олигарх Миню Стайков.
От морето разкриват, че Станислава ръководи добре групата му и изпълняват всички негови заповеди.

И това лято щерката на Желязков ще се движи под солидна охрана от трима гавази, които се придвижват с бронирани автомобили.
Според запознати, Станислава събира мутрите на оперативка в ресторант в Несебър всеки следобед и лично им разпределя задачите, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар