Антония Петрова-Батинкова направи пикантни разкрития за сватбите си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Миската се е променила коренно в последната година

Вероятно не ви е убегнал фактът, че от близо година насам, миската Антония Петрова-Батинкова, е съвсем различен човек.

Разбира се причината за невероятния обрат в живота й, е запознанството с Ивайло Батинков, който й стана съпруг.
При все, че двамата се познават само от година, могат да се похвалят не с една, а с цели три сватби и разбира се плодът на любовта им – техният син.

Антония Петрова-Батинкова

Миската се е променила коренно в последната година

Тези дни двойката отпразнува първата си годишнина от сватбата. За целта миската сподели снимки от важния житейски момент, които досега не са били публикувани.

Антония Петрова-Батинкова споделя:
„На 17.06.18, семейство Батинкови сключихме брак в българското посолство в Солун, съгласно всички български и международни закони. Благодарим, изключително на генералния ни консул за цяла Гърция г-н Писанчев, че ни ожени”.

Тя добавя:
„Веднага след това се оженихме и със сватбена, официална, тържествена церемония на брега на морето, където всички сватбени ритуали бяха спазени, заедно с гости и роднини, с шумно, гръцко, плажно тържество, което всички сте виждали и което бе обявено за „сватба на годината” в престижна класация.

„След което узаконихме официално сватбените документи и в България. Така сбъднахме мечтата си да имаме 3 сватби и 3 ритуала.
На първата ни годишнина споделяме тези снимки с всички вас, с пожелание повече млади хора да сключват брак, защото има смисъл! По този начин се официализира и узаконява любовта пред нас самите, пред Господ, пред държавата, пред ценните за нас хора и пред обществото!“

В заключение Антония Петрова-Батинкова написа:
„А и какво по-хубаво от това децата да се раждат в брак! Законни съпруг и съпруга до края!!! Нека любовта да възтържествува завинаги! Семейство Батинкови”, пише show.blitz.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар