Ирен Кривошиева извади пистолет, насочи го срещу… и стана страшно (ФОТО)

Гласувайте за статията

Актрисата събра погледите на мнозина и ги остави без думи с действията си

Актрисата Ирен Кривошиева хвърли в шок всички свои приятели с това, което направи.

Ирен Кривошиева публикува кадри, на които е насочила пистолет към колежката си Роси Русева, без дори да й мигне окото. От кадрите става ясно, че тя е готова да натисне спусъка във всеки момент.

Ирен Кривошиева

Актрисата събра погледите на мнозина и ги остави без думи с действията си

Не си мислете, че Ирен Кривошиева е поредната изтрещяла сънародничка, насочила пистолет срещу някого. Всъщност става въпрос за сцена т шеговитата трагикомедия „Две жени, без да се брои мъжът“.

В пиесата се разказва за сблъсъка на две жени в класическата ситуация – съпруга и любовница на един мъж. По-късно мъжът се появява позорно на сцената.
Разбира се в ролята на двете жени, са Ирен Кривошиева и Роси Русева. Героините им преминават от жестока омраза една към друга, към неочаквано и изненадващо за всички приятелки, пише show.blitz.bg.

Всъщност подобна ситуация далеч не е нещо необичайно в реалния живот. Често пъти дори се оказва, че любовницата на съпруга е или най-добрата приятелка на съпругата му, или тяхна близка семейна приятелка.

Малко са обаче дамите, които биха потърсили справедливост по този начин. Обикновено нещата се решават по значително „по-цивилизован“ начин – скандал, последван от развод или най-малкото раздяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар