Няма да повярвате с какво се занимава Генка Шикерова след като я изритаха от Нова тв

Гласувайте за статията

Мнозина не могат да повярват какво прави журналистката

След като журналистката Генка Шикерова се раздели скандално с Нова тв, се пренасочи към доста изненадваща сфера.

Запознати издават, че откакто остана без работа, Генка Шикерова е станала бавачка. Тя е отдала времето си на отглеждането на децата си.

Генка Шикерова

Мнозина не могат да повярват какво прави журналистката

Сутрините са посветени изцяло на двете й дъщери. По-късно журналистката, заедно с Александра и Кая ходи на пазар. След като купи нужните хранителни продукти се прибира у дома да готви.

Мнозина предполагат, че трудовите договори на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова с Нова тв, бяха прекратени, след като отказаха да останат в медията на специален режим. Припомняме, че им бе предложено да правят разследвания, но на свободна практика.

Веднага, след като напуснаха Нова тв и двете журналистки публикуваха постове в социалната мрежа, от които стана ясно, че едва ли не се чувстват репресирани.
„Благодаря за подкрепата! Продължавам да вярвам, че истината има значение и рано или късно маските падат“, написа Генка в личния си профил.

Техни колеги от Нова тв обаче твърдят, че Генка Шикерова и Миролюба Бенатова са бесни от това, че са изгубили твърдите си месечни възнаграждения. Според непотвърдена информация, те са възлизали на стойност около 10 хиляди лева.

При все, че в последно време двете правели все по-малко репортажи и предавания, продължавали да прибират огромната сума. И това на фона на редица други техни колеги, които бъхтят за жълти стотинки, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар