Брад Пит проговори за развода с Дженифър Анистън

Гласувайте за статията

Брад Пит проговори за развода с Дженифър Анистън

Брад Пит проговори за развода с Дженифър Анистън. Актьорът и съпругата му се разделиха преди повече от 12 години, но връзката им продължава едва 5 години. В едно свое интервю, Брад наскоро призна, че бракът с Дженифър е бил повече от скучен.

„Правех се на нещо, което не бях. В същия период търсех интересен филм за живота, който да снимам. В един момент осъзнах, че аз самият живея в скучен брак, който се опитва да превърна в нещо, което не е“, казва още холивудската звезда.

Брад споделя още, че в този момент осъзнал, че бракът с Дженифър е лъжа за него. И той иска нещо повече.

Промяната се появила в лицето на Анджелина Джоли. Въпреки тежката раздяла между двамата, Брад е категоричен, че са се радвали на прекрасна и пълноценна връзка. Пит споделя още, че за него тя е била перфектната майка за децата му. И не би могъл да иска по-добра. Дори и сега, след като са се разделили.

„Най-умното нещо, което можех да направя в този живот, бе да избера Анджелина за майка на децата ми. Тя е прекрасен родител. Перфектна е във всяко отношение“, споделя холивудската звезда.

Думите му предизвикаха лавина от гневни реакции, особено от страна на феновете на Дженифър Анистън. Много от тях са на мнение, че актьорът е оскърбил актрисата.

Двамата обаче напоследък затоплиха забележително отношенията си. Нещо повече — Анистън дори се е запознала с децата на Брад, въпреки че това е подразнило Анджелина. Двойката гостува и за цял уикенд на Джордж и Амал Клуни. А според техни приятели, връзката им е започнала да се възстановява.

Брад Пит проговори за развода с Дженифър Анистън  сн. You Tube

Брад Пит проговори за развода с Дженифър Анистън сн. You Tube

Въпреки че бившите съпрузи са категорични, че няма да подновят брачните обети, те определено се сближават. И дори се шегуват, че като нищо могат да се съберат на стари години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар