Владо Карамазов и Захари Бахаров се хванаха за гушите (Вижте защо не се понасят)

Гласувайте за статията

Актьорите от първи приятели станаха смъртни врагове

Владо Карамазов, Захари Бахаров и Юлиян Вергов вече не са заедно. Тяхното трио бе най-успешното в театралните среди, но вече е в историята.

Снимка: Хотарена

„Трите мечки” се казваше фирмата, която основаха заедно и под това име радваха публиката със спектаклите си. За които веднага свършваха билетите макар да се продаваха на по-скъпа цена от тези на щатните постановки.

Бляскавото трио бе засипано с предложения от режисьори за съвместна работа. А критици смятаха, че бъдещето им ще е бляскаво.

Само, че както се вика розовия балон изведнъж се спука. Вместо името на Захари в афишите на трупата започнаха да се появяват имената на други актьори. Сред, които на Герасим Георгиев – Геро и на Владо Пенев.

Основната причина да се разпадне триото е тежък конфликт межди Владо и Захари. В театралните среди се говори, че те се скарали за пари. Бахаров започнал да гледа на съвместната им дейност единствено като източник на финикийски знаци. Докато Карамазов имал театъра за духовно обогатяване чрез изкуство, а не за печалба на пари.

Освен това Захари дразнел колегите си с прекаленото си самочувствие. Държал се твърде надменно даже с ортаците си от „Трите мечки”. А те като актьори с успехи на сцената не позволили на гологлавия да ги подценява.

Карамазов толкова се обидил на Бахаров, че дори го изтрил от профилите си в социалната мрежа, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар