Ивана от „Женени от пръв поглед“ се вбеси (Вижте какво я издразни)

Гласувайте за статията

Ивана от „Женени от пръв поглед“ проговори за живота си след шоуто

Ивана от „Женени от пръв поглед“ избухна. Поп фолк изпълнителката сключи брак в риалити формата, но той очевидно не е просъществувал дълго. Ивана и Мерал си казаха заветното „да“ в предаването и бяха единствената двойка, която остана заедно след края му, а останалите двойки предпочетоха да се разделят.

Досега Ивана не беше коментирала брака си с Мерал, след като камерите спряха. Сега обаче певицата се вбеси на въпросите на феновете. Почитателите й не спират да я питат дали с Мерал все още са заедно. След „Женени от пръв поглед“ Ивана качва снимки, на които е сама, а феновете се чудят къде е мъжът й. Други пък отбелязват, че поп фолк изпълнителката не си носи халката, което според тях е знак, че двамата отдавна са се разделили.

Ивана за първи и последен път реши да коментира семейното си положение. „За първи и последен път ще си позволя да пиша и отговоря. Ще ви помоля да престанете да се ровите и коментирате каквото и да било. Наранявате много хора с коментарите и писанията ви. Има много по-важни неща от този ваш вечен въпрос, повярвайте ми в това. Няма да коментирам лични преживявани на мен и Мерал в последните дни. Моля ви, оставете ни намира и поне за момент от всичко, на което ни подлагате“, написа изпълнителката за личния си живот.

Близки на младия мъж обаче веднага разкриха, че двамата бързо се разделили, въпреки че Ивана продължи да пусна снимки от предаването. Тя дълго време подминаваше и въпросите на феновете си какво става с брака й. Но преди часове най-сетне внесе яснота по въпроса, пише hotnews.bg.

Ивана от "Женени от пръв поглед" избухна сн. Инстаграм

Ивана от „Женени от пръв поглед“ избухна сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката заяви, че ровенето в личния й живот наскърбява какво нея, така и бившата й половинка и се зарече да не обели и дума повече по въпроса.

Ивана се зарече повече да не говори за брака си с Мерал сн. hotnews.bg

Ивана се зарече повече да не говори за брака си с Мерал сн. hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар