Сара Фъргюсън окончателно се помири с кралицата (Херцогинята се върна във фамилията)

Гласувайте за статията

Сара Фъргюсън окончателно се помири с кралицата

Сара Фъргюсън окончателно се помири с Елизабет. Съпругата на принц Андрю, която в последните години е чест гост в кралския двор, очевидно се радва на все по-топъл прием в семейството. И то до толкова, че е част от семейството на състезанията в Аскот.

Сара продължава да е в сянка, но си остава жената до принц Андрю. Двамата се събраха преди няколко години, заживяха заедно, но се споразумяха да не подновяват брака си отново.

Споразумението устройва и двамата, както и двете им дъщери. В едно от последните си интервюта Сара призна, че семейството е много сплотено.

„Ние сме на такава възраст, че би било смешно да се женим отново. Чакаме внуци вече. Освен това, едва ли мога да се чувствам по-омъжена. Сутрин закусваме заедно, всеки е зает със своите си задачи, а вечерта отново се събираме. Прекрасно е, че можем да се радваме на пълноценна връзка и на такава хармония, каквито малко женени двойки имат“, казва още Сара Фъргюсън.

Фърги, както наричат херцогинята, е редовен участник и на състезанията в Аскот. Последните четири години обаче, тя се появява публично в компанията на принц Андрю и дори си говори с кралицата на обществени места. Фактът, че тази година Елизабет не само й се усмихна, но дори й помаха, бе прието от мнозина като помилване. И че херцогинята отново е добре приета в кралското семейство след развода.

Сара Фъргюсън се помири с кралицата сн. Инстаграм

Фърги и принц Андрю се разведоха преди години, а тя бе принудена да напусне Англия и да замине за САЩ. Финансовите й проблеми обаче я заставиха да се върне обратно в Англия. Двамата съпрузи се помириха, а Андрю дори се отказа от възможността да се ожени втори път. Към днешна дата двойката дори живее заедно. И споделят, че са истинско семейство, въпреки че са се отказали отдавна от брачните връзки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар