Вярвате ли, че е на 60?! Деми Мур шашна с перфектна визия в Аскот

Гласувайте за статията

И Деми Мур в Аскот, актрисата изуми с младежка визия.

Актрисата Деми Мур се появи на надбягванията в Аскот. Присъствието й предизвика немалко вълнения, още повече, че звездата изглеждаше невероятно подмладена и в супер форма.

И далеч не на своите шейсет и няколко години.

Холивудската звезда бе сред ВИП гостите на конните състезания и видимо се забавляваше добре там. Освен това актрисата се забавляваше да привлича вниманието с изключително младежката си визия.

Както и с любопитното си присъствие на все повече събития свързани с кралската фамилия.

Американската актриса бе забелязана за първи път на сватбата на Меган и Хари. По-късно, абсолютно неочаквано се появи и на сватбата на принцеса Йожени. Като пак беше сред най-близките гости на събитието. Фактът, че за трети път е толкова близо до двора, започва да изглежда подозрителен.

Иначе, според слуховете, Деми е открила любовта в лицето на другата дама и двете дори са осиновили дете. За съжаление, на състезанията половинката на Мур не бе забелязана, нито пък въпросното четвърто дете на актрисата.

Както е известно, тя има три деца от брака си с Брус Уилис. Двамата бяха заедно повече от 10 години и се радваха на изключителна популярност и стабилен семеен живот.

Актьорската двойка обаче се раздели след около 10 години, тъй като решиха, че е време животът им да поеме в различни посоки. Деми се омъжи за доста по-младия актьор Аштън Къчър, но бракът им оцеля само 6 години. Двойката се разведе след неуспешен опит да закрепи брака си, а Аштън официално се събра с актрисата Мила Кунис.

Деми Мур в перфектна форма след развода сн. Инстаграм

Деми Мур в перфектна форма след развода сн. Инстаграм

Към днешна дата Деми е щастлива, да бъде приятелка с Брус Уилис и дори бе почетен гост на сватбата с втората му съпруга. Двамата запазиха прекрасни отношения, дори и след развода си. Звездата от „Фатално привличане“, „Призрак“ и „Съдебен заседател“, обаче не скучае и определено си е намерила нови приятели. При това чак в Лондон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар