Лора Крумова взе важно решение (Вижте цялата истина за слизането й от екран)

Гласувайте за статията

Водещата подала оставка от Нова тв заради мъжа си Сотир и децата

Лора Крумова, която потъна в неизвестност след като роди второто си дете не е изгонена от Нова тв. Каквито слухове се понесоха напоследък. Напротив, трябвало да се върне на екран още тази есен. Но младата майка на две деца сама решила да си хвърли оставката.

Снимка: ХотАрена

Основната причина да слезе от екран за дълго бил мъжа й Сотир. С когото почти не се засичали докато бе водеща на предаването „Събуди се”. На семеен съвет двамата решили журналистката да се преориентира към някоя по лека професия. Защото като родителка на две деца, които растат трябва да има повече време за тях. Дето казват хората, малки деца  малки проблеми, големи деца големи проблеми.

А също така да има повече време и за мъжа си. Който зимата води ски училище, а дойде ли летния сезон хуква на морето където е учител по сърф.

След като излязла по майчинство блондинката разбрала колко е важно за семейството й да е вкъщи. Не, че новата й работа като преподавател е толкова лесна. Тя ще чете лекции във висшето застрахователно училище на големи студенти. Но през уикендите ще е свободна, предават от hotarena.net.

Освен всичко това на 19 август журналистката ще навърши 39 години. Затова решила да даде път на по-младите кадри. А и няма да я гаврят вече за наднорменото тегло. Тя така и не можа да влезе във форма след втората си бременност.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар