Братът на Жана Бергендорф по-лош и от нея, отказал се от сина си

Гласувайте за статията
Куп семейни тайни крие певицата Жана Бергендорф

Скандалната Жана Бергендорф далеч не е най-голямата издънка в семейството си – пише в. „Уикенд“. Криминалните истории и заигравките с наркотиците на популярната певица са нищо в сравнение с изцепките на по-големия й брат. Той се е отказал от собственото си дете – коментира изданието.

Племенникът на Жана Бергендорф в момента бил на около 10 години – приблизително колкото синът й Леон. За разлика от певицата обаче, която въпреки всичките си проблеми дори не е замисляла да изостави детето си, драмите около другото момченце започнали веднага след раждането му. Неясно защо майката изоставя детето си веднага след раждането му и за него трябва да се грижи баща му. Това е най-големият брат на Жана, за когото тя предпочита да не говори. След като изоставил детето си, грижите по него се поемат от по-малкия й брат, за когото тя също не говори. Човекът е майстор във фирма за мебели.

„Взима добра заплата, но едва издържа! Целите му крака са сини и на буци. Много е зле! Добър майстор е, но вече няма сили за работа, не се знае докога ще издържи“ – коментират познати на фамилията. Самата Жана не поддържала връзка с по-малкия си брат, а и той не бил сред феновете й – коментира изданието.

Жана Бергендорф не говори за братята си

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар