Жената на Коста Цонев разпродава имотите му

Гласувайте за статията

Вдовицата на големия актьор се разделя с имането му, пусна къщата му за продажба

Коста Цонев, който почина преди седем години приживе разпредели имотите си сред наследниците си. На вдовицата си остави къщата в Бистрица. Която тя е обявила за продан.

Колаж: ХотАрена

Ели Цонева й търси 360 хиляди евро като жилищната площ е 350 кв. метра, а двора е близо декар. Легендарната вила на актьора разполага с просторен хол, голяма трапезария и доста обширна кухня. Както и с 3 спални, стая за гости с отделна тоалетна, обособена гардеробна и 2 тераси. Но мераклия да купи имота все още нямало.

Освен, че е голяма къщата е с нова дограма, топлоизолирана и е газифицирана. Ели Цонева смятала да я продаде без намеса на посредник. Тъй като самата тя се прехранва като професионален брокер на имоти.

Вдовицата на Цонев нямала близки отношения с останалите му наследници. След смъртта му нямало имотни скандали тъй като той предвидливо уредил наследствения си проблем. На децата си завещал апартаменти, а  съпругата си уредил като продал къщата в Бистрица на нейната майка. Естествено на символична цена. Така, че никой да няма претенции за наследствен дял от нея.

Това не е първия път когато Ели прави опит да продаде имота. Говореше се, че преди години къщата пак  била на имотния пазар. Но купувач не се намери. Самата съпруга на актьора сподели, че няма да я даде на случайни хора, а внимателно си подбира клиентите, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар