Килърът на Георги Илиев е жив!

Килърът на Георги Илиев е жив!
1.5 (30%) 2 votes
Убиецът на Главния работи за Сретен Йосич

Красимир Станчев, известен като Краси Легионера, който беше разследван от службите като физическия убиец на боса на ВИС-2 Георги Илиев, е станал съдружник на топ мафиота на Балканите Сретен Йосич – пише в. „Уикенд“, като се позовава на отлично информиран източник от ъндърграунд средите.

Според мълвата в подземния свят Краси Легионера имал френски паспорт и с чуждото си име фигурирал като управител на дружество, което е собственик на казина в Сърбия и Франция. Станчев и Йосич са приятели още от 90-те години на миналия век. Оперативни данни на полицията сочат, че именно Станчев е човекът, който води у нас хърватската група, ръководена от Робърт Матанич. Бандата извършва десетки убийства на територията на България от 2001 до 2005 г. и е била на пряко подчинение на Сретен Йосич. На нея се приписват разстрелите на Илия Павлов, Евгени Стефанов-Женята, Филип Найденов-Фатик, Поли Пантев, Степан Рибаков и др.

Според източници на изданието Краси Легионера не поддържа никакви отношения с България, в това число и със семейството си. От 14 години бившата му съпруга Мария Александрова няма никаква вест от него. През 2005 г. тя се разведе служебно с Легионера. Двамата имат син, който няма никакви спомени от баща си.
Прякорът на Красимир Станчев идва от участието му във Френския легион през 90-те години – отбелязва изданието.

Краси Легионера работи за Йосич

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар