Мира Добрева в нова семейна криза (Вижте развежда ли се с Торнев?)

Гласувайте за статията

Журналистаката и Жоро Торнев с нова семейна драма, съпрузите са пред развод

Мира Добрева изплака мъката си в социалната мрежа. Журналистката написа емоционална изповед. В която признава, че семейството й е пред разпад.

Снимка: Блиц

Животът на съпрузите се превърнал в истински ад, но най-лошото е, че от това страдат децата. Преди време блондинката сподели, че хванала Жоро в изневяра и едва се справила с унизителната ситуация. Върна му го тъпкано. Като в ефир разкри предателството му. След, което дълго време неверникът нямал очи да гледа детето, нито да си покаже носа навън. Но за щастие тогава семейството успя да намери път към себе си и да продължи напред.

Водещата днес отново разкрива, че пак са в криза. Като признава, че това е момент, който се мъчат да надмогнат. Защото и двамата имат духовно привличане, което според Мира е непобедимо. Но все пак твърди, че не цъфти от радост, любов и щастие нито пък е в комфорт със себе си. Периодът, през който минават е труден, но все пак са си заедно.

Естествено според чувствителната журналистка трябва да се правят компромиси. Но горчивия вкус, който й остана след изневерите на Жоро още го усеща. И е категорична, че може да й кръшне отново. Но признава, че и на съпруга й никак не му е лесно. Нея по цял ден я няма. А той се грижи детето та и за къщата даже, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар