Константин стана мъж под чехъл (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Константин е звезда, но само на сцената

Константин е звезда, но само на сцената. В ежедневието си поп фолк изпълнителят се оказа мъж под чехъл. Кралят на баладите се е превърнал в роб на съпругата си Надя. И докато тя си живее като същинска примадона в луксозната им къща, той се е нагърбил с поддръжката и чистотата на имота.

За комфорта на Надя и двете им деца, Константин построи 5-звезден палат в квартала на богатите – „Бояна“. Като мъж, който милее за дома си, поп фолк изпълнителят постоянно надгражда семейното гнездо. За да си има половинката му мини море в двора, изпълнителят на „Черна роза“ монтира джакузи, а за зимните месеци има сауна и парна баня.

Тези дни бившият ас на „Пайнер“ поръча и няколко дръвчета и овошки, които градинари засадиха около двуетажната къща. Допреди да се нанесат в нея, семейството живееше в центъра на столицата. Тогава Надя копнееше да напусне шумния град и да заживее в тихо и спокойно кътче, пише „Ретро“.

Но след като Коцето й го осигури, блондинката го е натоварила като камила с един куп задачи, касаещи поддръжката на имота. Преди дни, например, поп фолк изпълнителят се въоръжи с домашна пароструйка, за да изпере мебелите и пода на къта в градината, край който вечер посреща компания на гости или за по питие.

„Животът е много несправедлив – за едни майка, за други мащеха. Жена ми каза, че каквото и да купувам, все било мъжка работа – да миеш с гъбата, да переш, да миеш прозорци, да готвиш, мъжка работа. Жените са толкова облагодетелствани, а ние всичко мъкнем, тежките чували, всичко“, ожали се Константин.

Константин стана мъж под чехъл сн. ХотАрена

Константин стана мъж под чехъл сн. ХотАрена

Не му стига това, ами и с зарзавата в градината поп фолк изпълнителят се оправял сам. Миналата година той си насади няколко корена домати. А за грижите те му се отблагодариха с едри и румени плодове, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар