Даниел Петканов разплака Александра (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов с невероятна изненада за Александра

Даниел Петканов разплака Александра. Лудият репортер успя да трогне своята любима съпруга до сълзи с това, което направи за нея. След дълго подготвяне Дани подари на Алекс кола. А тя се разплака от щастие.

Даниел обясни с дълъг пост в социалната мрежа Инстаграм защо е избрал именно така да изненада своята любима. „Днешният влог е много емоционален! Дори се чудихме до последно дали да го споделяме публично. Отне ми повече от 6 седмици да организирам изненадата. Не знам дали може да си представите какво е на един женен мъж да отсъства от дома без „основателна“ причина почти във всеки удобен момент, защото изборът, покупката и привеждането на желаната кола в съответния вид не е лесен и кратък процес. Само Александра може да каже какви мисли са й минали през главата докато скалъпвам нелепи обяснения къде ходя и какво правя“, написа Петканов към клипчето, което качи в мрежата.

„Всичко това обаче с единствената цел – да направя нещо, което никога не е очаквала, а аз съм си такъв – обичам хората да се изненадват от мен (в добрия или в лошия смисъл – все тая). Идеята точно за този автомобил ми дойде, когато наш приятел ни даде да покараме DODGE CHALLENGER HELLCAT. Въпреки, че колата е буквално изродска с нейните 707 конски сили, видях колко много се впечатли Александра изобщо от цялостното усещане да караш такъв американски мъсъл кар“, споделя още Даниел.

„Цената на автомобила, обаче далеч надхвърляше възможностите ми, затова се огледах за по-маломощен вариант – в случая това е версията с 3,6 литровия двигател и по-скромните малко над 300 конски сили. Цветът задължително трябваше да е точно тази разновидност на червеното на Додж – TorRed“, искрен е Лудият репортер за възможностите си.

Знак

„Истината е, че това е рядък автомобил и имах голям късмет да попадна на точно този екземпляр, затова не се и колебах, отне ми 5 минути да взема решението – да го подаря на Александра. В действителност – в този кратък интервал ме наака птица, докато седях прав до колата и приех това за знак да не се двоумя!

Даниел Петканов разплака Александра с изненадата, която й направи сн. Инстаграм

Даниел Петканов разплака Александра с изненадата, която й направи сн. Инстаграм

Бях много развълнуван и нервен в дните преди изненадата, защото просто сам не вярвах какво предстои да се случи, но смятам че майката на детето ми и жената, която обичам толкова много го заслужава на повече от 100%! Нека жестът не се разбира погрешно, а именно отткъм материалната му страна. Парите се печелят и губят, те са преходни. Жестът можеше да е просто букет, набран от улицата или саморъчно изработена джунджурия. По-важното е да показваме на близките ни хора, че държим на тях и че МИСЛИМ за тях“, пише още Петканов към публикуваното в социалната мрежа клипче.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Днешният влог е много емоционален! ❤️ Дори се чудихме до последно дали да го споделяме публично. Отне ми повече от 6 седмици да организирам изненадата. Не знам дали може да си представите какво е на един женен мъж да отсъства от дома без „основателна“ причина почти във всеки удобен момент, защото изборът, покупката и привеждането на желаната кола в съответния вид не е лесен и кратък процес. Само Александра може да каже какви мисли са ѝ минали през главата докато скалъпвам нелепи обяснения къде ходя и какво правя 🤐 Всичко това обаче с единствената цел – да направя нещо, което никога не е очаквала, а аз съм си такъв – обичам хората да се изненадват от мен (в добрия или в лошия смисъл-все тая). Идеята точно за този автомобил ми дойде, когато наш приятел ни даде да покараме DODGE CHALLENGER HELLCAT. Въпреки, че колата е буквално изродска с нейните 707 конски сили, видях колко много се впечатли Александра изобщо от цялостното усещане да караш такъв американски мъсъл кар. Цената на автомобила, обаче далеч надхвърляше възможностите ми, затова се огледах за по-маломощен вариант – в случая това е версията с 3,6 литровия двигател и по-скромните малко над 300 конски сили. Цветът задължително трябваше да точно тази разновидност на червеното на Додж – TorRed. Истината е, че това е рядък автомобил и имах голям късмет да попадна на точно този екземпляр, затова не се и колебах, отне ми 5 минути да взема решението – да го подаря на Александра. В действителност – в този кратък интервал ме наака птица, докато седях прав до колата и приех това за знак да не се двоумя! Бях много развълнуван и нервен в дните преди изненадата, защото просто сам не вярвах какво предстои да се случи, но смятам че майката на детето ми и жената, която обичам толкова много го заслужава на повече от 100%! Нека жестът не се разбира погрешно, а именно отткъм материалната му страна. Парите се печелят и губят, те са преходни. Жестът можеше да е просто букет, набран от улицата или саморъчно изработена джунджурия. По-важното е да показваме на близките ни хора, че държим на тях и че МИСЛИМ за тях . ❤️

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар