Арчи сближи Хари и Уилям (Какви са отношенията на Кейт и Меган?)

Гласувайте за статията

Отношенията между Хари и Уилям трагични преди появата на Арчи

Арчи сближи Хари и Уилям. Кралският наследник се появи на бял свят само преди месец, но вече сплотява своите роднини. Пред „Entertainment Tonight“ кралският експерт Кейти Никол казва, че въпреки възможните разногласия между двамата братя, най-малкият член на кралското семейство е помогнал за подобряването на техните взаимоотношения.

„Въпросът е, че връзката между братята наистина е била влошена“, твърди Никол. „От висшестоящ кралски източник знам, че в един момент двамата всъщност не са си говорили. Определено смятам, че сега, когато Арчи вече е тук, това е помогнало за подобряването на отношенията. Уилям е на седмото небе, че брат му е станал баща“, казва експертката за отношенията между Хари и Уилям преди появата на Арчи.

Слуховете, че двамата братя не се разбират, се появиха през декември. Тогава кралски източник твърдеше, че „напрежението все още е налице“ между двамата след като Уилям още в началото изразил своите „притеснения“ относно връзката на Меган и Хари. Според източника тогава все още връзката им „не била възстановена напълно“, пише edna.bg.

А какви са отношенията между съпругите на двамата братя сега, след появата на малкия Арчи на бял свят? За отношенията между херцогинята на Съсекс и херцогинята на Кеймбридж Кейти Никол споделя: „Чувам, че Кейт е казала, че е насреща, ако Меган има нужда от съвет“.

В момента Меган Маркъл все още е в майчинство и се грижи за малкия Арчи, който се роди само преди месец. Засега херцогинята на Съсекс сама избира на кои официални събития да се появи и кои от тях да пропусне. Меган се появи на традиционния военен парад за рождения ден на кралица Елизабет Втора. Но пропусна срещата с американския глава Доналд Тръмп.

Арчи сближи Хари и Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Арчи сближи Хари и Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган и Хари пропуснаха и състезанията в Аскот, където всяка година се събират всички членове на кралското семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар