Деси Цонева каза „да“ с шикозен пръстен (Вижте повече за предложението)

Гласувайте за статията

Деси Цонева с пръстен от Швейцария

2019-та година е годината на Деси Цонева. Репортерката на „На кафе“ и наследничка на Димитър Цонев забременя, сгоди се, ще сключи граждански брак до няколко седмици. След като роди с бъдещият й съпруг ще се врекат и пред Бога, а годината ще завърши с голям роднински купон в чест на младоженците.

Деси сама сподели хубавата новина, че е получила предложение за брак от приятеля й Явор Стефанов. Издателят паднал на колене пред Цонева, но не тези дни, а в началото на месеца във Флоренция. Предложението не е дошло спонтанно, а било добре обмислено от бизнесмена. Умишлено той избрал един от най-романтичните градове в Европа. А въпроса, който всяка жена очаква от своя любим мъж, задал на 3-ти юни, навръх втората годишнина от началото на връзката им.

„Беше супер изненада за мен, изобщо не очаквах. Явор падна на колене в стаята на хотела. И двамата сме на върха на щастието“, призна бъдещата майка, пише pik.bg.

Годежният пръстен на Деси с шикозен диамант е произведен в Швейцария от една от най-известните бижутерийни къщи. Явор уцелил размера на бижуто с абсолютна точност и то вече краси ръката на бъдещата булка.

Предложението за брак е логично продължение на другата щастлива новина, която преди няколко месеца озари живота на Деси и Явор. Наесен те очакват първото си общо дете, което ще бъде момиченце. Репортерката на „На кафе“ се отказала от цигарите и от любимото си вино просеко. Организмът й спрял да изпитва нужда от тях.

Деси Цонева с годежен пръстен от Швейцария сн. pik.bg

Деси Цонева с годежен пръстен от Швейцария сн. pik.bg

Цонева ще роди в държавна болница със секцио, тъй като структурата на малкия й таз не позволява да даде живот по естествен път. Деси обаче не очаквала с Явор да имат момиченце. „Изобщо не исках момиченце. В момента даже все още свиквам с тази мисъл. Винаги съм искала да има само момчета. Вече сме измислили и името, но ще го запазим в тайна“, призна пред седмичник репортерката.

Деси Цонева каза "да" с красив пръстен от Швейцария сн. pik.bg

Деси Цонева каза „да“ с красив пръстен от Швейцария сн. pik.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар