Мис Албания става следващата мис Вселена? (Вижте каква красавица е фаворитка за титлата)

Гласувайте за статията

Мис Албания запали мрежата, вижте коя е фаворитката за мис Вселена

Носителка на титлата мис Албания предизвика пожар в мрежата. Знойната Сидни Марина е фаворитка за короната тази година, въпреки че ще й се наложи да се съревновава с над 100 кандидатки от други страни. Красавицата обаче се радва на подкрепа, не от една, а от цели две държави. Съдбата й е такава, че като дете заживява от Албания в САЩ, а сега се връща в родината, като волейболна звезда. И дори печели конкурс за красота в Тирана, благодарение на който ще може да се състезава за Албания на мис Вселена.

Момичето е родено през 1998 година в Чикаго, но после семейството се мести за няколко години в Европа. Накрая се връщат в Америка, но хубавата Синди се радва на шанса да посещава редовно и втората си родина.

Синди е кръстена на супермодела от 90-те години Синди Крауфорд, а освен това е и волейболистка. Тя е на 20 години и учи в Лос Анджелис, което пък я запалило по волейбола, още преди години. Синди получила покана да се състезава за националния отбор на Албания преди две години. Тя зарязала училището по мода и станала спортистка. Покрай успехите в залата обаче, Синди започнала да привлича и вниманието на модните фотографи. Затова, когато й предложили да участва в „Мис Албания“ се съгласила.

Успехът не закъснял и красавицата с уникални форми спечелила конкурса. С него тя слага и началото на модната си кариера.

По всичко личи, че на изкусителката й е в кръвта да се състезава. Още повече, че баща й Адриан е бил футболист и преди да замине за САЩ играе в отбора на Албания. Майка й Кристиана пък е професионален състезател по волейбол. И е играла за националните отбори и на Италия и на Албания.

Мис Албания фаворитка за мис Вселена сн. Инстаграм

Мис Албания фаворитка за мис Вселена сн. Инстаграм

Ако красавицата стане мис Вселена, тя смята да се откаже от спорта в името на модата. Мечтата й е да стане световен модел, а какво по-добро от успех на „Мис Вселена“.

 

View this post on Instagram

 

Foto: @pirrobeati @cindymarinaa #missuniversealbania2019

A post shared by Miss Universe Albania (@missuniversealbania) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар