Гръцка красавица засенчва Николета Лозанова

Гласувайте за статията
Павлина Литриду роди син на новия защитник на „Левски“ Янис Каргас

Супергадже от Гърция е новото попълнение на „Герена“ – пише в. „България днес“. Нейното име е Павлина Литриду и е половинка на защитника Янис Каргас. Новият защитник на „сините“ вече парафира договор за цели 3 години. 24-годишният футболист е първият грък в историята на отбора. Изключение прави само бившият врата, а впоследствие и президент, Томас Лафчис, който обаче е роден в България и има роден паспорт.

Янис Каргас е млад татко, а половинката му респектира с красотата си. Тя е тъмнокоса, висока и със сочен естествен бюст. Мнозина видяха в нея конкуренция на футболна половинка №1 Николета Лозанова. Все пак дамата до вратаря Ники Михайлов има редица пластични операции по себе си, докато Павлина е изцяло натурална. Неотдавна тя роди син на гръцкия футболист.

Южната красавица и защитникът са заедно от няколко години. Двамата много обичат да посещават различни екзотични места. Със сигурност при удобна възможност Янис ще заведе половинката си и по българските плажове. Самата тя не крие, че е луда фенка на футбола. Очаква се да бъде талисман на трибуните на „Герена“ на всеки мач.
Очаква се Павлина да се премести в София след приключването на лагера на „Левски“ в чужбина – коментира изданието.

Очакваме с интерес коментара по неин адрес на Николета Лозанова.

Павлина Литриду

Павлина наскоро стана майка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар