Хороскоп за 20 юни, четвъртък – стабилизация за Водолеите, добри новини за Рибите

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Везни
Всички ще разберат и оценят колко сте упорити и ще се убедят, че на вас може да се разчита. Ще разрешите спор на работното място и ще отхвърлите много от служебните си задачи. Бъдете внимателни при общуване с малко познати хора и не споделяйте плановете си за излизане от финансовата криза и начините за финансова стабилизация.

Скорпион
Новини за непознати хора може да се отразят на душевното ви състояние, защото сте състрадателни. Не ви засягат пряко, но се отнасят за ваш колега, на когото държите. Подкрепете го с присъствието си. Бъдете внимателни при делови срещи. Отчетете всички детайли в разговорите, за да се справите с изискванията, преди да започнете работа.

Стрелец
Трудности ще ви изнервят и ще ви накарат да се замислите над проблемите си. Творите ги сами със своята прибързаност и подценяване на детайлите както на работното си място, така и у дома. Срещите ви днес са много. Не се съгласявайте да участвате в общи проекти.

Козирог
Бъдете рационални на работното място. Денят ви обещава да приключите със задълженията си успешно въпреки трудностите. Ако пътувате, бъдете внимателни. Ако разчитате знаците на съдбата, ще разберете, че не е време за нови начинания – отложете ги за по-удачно време.

Водолей
Не се ядосвайте на несполуките си. Стабилизирайте завоюваните позиции. Не се впускайте в начинания. Не си внушавайте, че животът ви е объркан, защото тези песимистични мисли са временни. Примирете се с обстоятелствата и скоро ще се радвате на успехите си. Във вашите възможности е да докажете на колегите си, че сте в състояние да постигнете целите си.

Риби
Въпреки напрежението, което ви е обзело от сутринта, интересни новини, които отдавна очаквате, ще ви оправят настроението. Не бързайте да се радвате и да се отпускате. Бъдете отговорни и предпазливи. Стабилизирайте отношенията си у дома и се радвайте на хармонията, която сте постигнали на работното място.

Хороскопа за първите 6 зодии можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар