Животът на Филип Киркоров и децата му висял на косъм (Всичко за кошмара)

Гласувайте за статията

Певецът изживял истински кошмар на прибиране, животът му и този на децата висял на косъм

Филип Киркоров с децата си бе на визита в родния си град Варна. Световно известния певец доведе децата с в България. За зла воля на прибиране в Москва семейството преживяло голям кошмар.

Снимка: Хотарена

Пилотът се опитал да приземи самолета, но ударил твърдо летателната машина, което довело до ново аварийно кацане. Заради ураганния вятър трябвало да се извърши заден ход. Но втория опит за щастие се оказал успешен.

От извършената маневра никой не пострадал, но Филип и децата му били много уплашени. Намесата на пилота и стюардесите били адекватни и не се стигнало до фатален край, за което певецът им благодари.

Паниката на борда била овладяна, ситуацията се оказала много неприятна за руската звезда, децата му и целия негов екип. Киркоров трябвало да обясни на наследниците си, че все пак не се намират във влакче от увеселителен парк.

Докато бе на гастрол в България големият руски певец посети гроба на майка си. Виктория Лихачова – Киркорова е тази, която благословила брака му с по-възрастната от него Алла Пугачова. Тя се споминала навръх рождения му ден, който е на 30 август. По това време певецът бил 27 годишен.

Като грижовен син той поднесе на гроба й куп цветя и призна, че все още му липсва и никога няма да я забрави. Охраната му видяла и сълзи в очите му защото все още е тъжен, че не могъл да я спаси от коварното заболяване, предават от hotarena.net.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар