Хороскоп за 20 юни, четвъртък – успехи за Телците, запознанства за Раците

Хороскоп за 20 юни, четвъртък – успехи за Телците, запознанства за Раците
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Анализирайте поведението си и ще видите, че депресията, в която сте затънали, е безпричинна. Вашето вечно желание да блестите ще ви изиграе лоша шега. Заемете се със служебните си задачи. Не мърморете непрекъснато, че никой не ви помага и не ви подкрепя, а си помислете дали това, което искате да постигнете, е реално и дали ще ви донесе полза.

Телец
Очаква ви успешен ден, включително и делово отношение, който може да преобърне живота ви. Ще ви направят предложение за продължително пътуване и срещи с интересни хора. Преценете дали да го приемете. Начинанията са нежелателни. Стабилизирайте постигнатото. Осъзнайте значимостта на предстоящите професионални задължения.

Близнаци
Склонни сте към себеанализ и за изненада на всички сте готови да поемете чужда вина. С тези ваши притеснения и съмнения вредите единствено на себе си. Помощта ви няма да бъде оценена. Ще заслужите да ви се подиграват. Откажете се от намеренията си да помагате на вашите колеги. Проблемите ви са лесно решими.

Рак
Днес е добре да посветите времето си на организационна работа, което е от значение за вашите планове. Осъществете необходимите запознанства. Ще се справите бързо и без проблеми със задачите си за деня. Чувствителни сте към критиката, свързана с професионалните ви възможности, но тя е неизбежна част от вашите успехи.

Лъв
Денят обещава емоции и нервност, които ще доведат до неочаквани обрати. До обяд избягвайте деловите срещи и телефонните разговори. Ако избухнете без причина, ще развалите вече създадените стабилни отношения. В никакъв случай не правете ненужни разходи. Планирайте рационално работата си и разпределете музиката си така, че да избегнете неприятностите.

Дева
Поставете без напрежение началото на важни служебни задачи, от които зависи вашето бъдеще. Използвайте без колебание информацията, която да получите. Не допускайте грешки на работното си място. Не правете прибързани изводи и не проявявайте гордостта си без причина, ако са ви направили забележка.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да прочетете ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар